Da li će biti i TREĆEG DELA? SPOJLERI U NASTAVKU 😁

Dina: Drugi deo je u bioskopima i očekivano je postala hit, tako da se željno iščekuje da li će se pojaviti i treći deo .Još od objavljivanja prvog filma, Denis Vilnev je izrazio interesovanje za adaptaciju nastavka, odnosno knjige Mesija Dine u treći film. Zbog toga nije neobično što smo svi željno očekivali neki vid tizera u vidu odvojene scene koji će najaviti nastavak.

Ipak, na takvu scenu nismo naišli, izuzev nekih Polovih vizija, a za to postoji i dobar razlog:

Stvar je u tome što sam želeo da drugi deo bude potpuno autonoman. Hteo sam da ljudi mogu da uživaju u drugom delu, a da prethodno nisu videli prvi.
Postoje detalji u drugom delu, to su vizije... kao nagoveštaji onoga što bi se moglo dogoditi u ,,Mesiji Dine", trećem filmu. Očekivano je da će svi oni koji poznaju taj roman, te detalje i uočiti.

Svako ko je čitao Mesiju Dine znaće da je glavni tizer za treći film pojava Anje Tejlor-Džoj u ulozi Polove sestre Alie Atreid.

Razlika u odnosuna roman je ta što je gospa Džesika i dalje trudna na kraju filma, ali znamo da će Alia igrati glavnu ulogu u trećem delu Dine. U vizijama ona upozorava Pola da nije spreman za porodične tajne. Lako je zamisliti da je ovo najava za naredni film, ali dok ne dobijemo potvrdu, ovu scenu možemo posmatrati samo kao organski deo filma.

Autor: redportal.rs