Višedecenijskoj postavi se priključio mladi pevač Igor Drvenkar, koji je na brojnim nastupima širom regiona dao posebnu energiju

U okviru velike regionalne klupske turneje Parni Valjak stiže i u Beograd. BitefArtCafe će 8. i 9. novembra biti domaćin jednom od najvećih bendova današnjice.

Foto: ORBIS Communications/NZ

Posle pauze u radu benda zbog smrti legendarnog Akija, Parni Valjak ove godine predstavlja novo poglavlje rada, a višedecenijskoj postavi se priključio mladi pevač Igor Drvenkar, koji je na brojnim klupskim i festivalskim nastupima širom regiona dao posebnu energiju.

Već s prvim taktovima pažljivo odabranog koncertnog repertoara, koga čine bezvremenski klasici poput Stranica dnevnika, Jesen u meni, Dođi, Ugasi me, Zastave, generacijski raznolika publika je s radošću prihvatila novo poglavlje rada jednog od najznačajnijih bendova na ovim prostorima.

Tako će biti i na koncertima u Beogradu, kada će publika imati priliku po prvi put uživo da čuje i nove pesme Moja glava, moja pravila i Bogati će pobjeći na Mars koje najavljuju novi album za koji će, kao i do sada, većinu pesama komponovati autor legendarnih hitova Husein Hasanefendić Hus.

Foto: ORBIS Communications/NZ

Da nakon skoro 50 godina rada njihova koncertna snaga ne jenjava, Parni Valjak je pokazao na brojnim rasprodatim koncertima koje su ove godine održali u okviru velike klupske turneje u Zagrebu, Ljubljani, Zadru, Rijeci, Mariboru, Puli, a nastupali su i na festivalima u Kragujevcu, Podgorici, Karlovcu, Varaždinu, Tršiću.

IZVOR: YT / Parni valjak

Bend sa nestrpljenjem očekuje nastupe u Beogradu i da svoju energiju podele sa publikom, što će najbolje uspeti u intimnom prostoru.

Ulaznice za koncert 9. novembra su skoro rasprodate, a ostao je mali broj ulaznica za 8. novembar koje svi zainteresovani mogu kupiti na svim prodajnim mestima i preko sajta tickets.rs.

Autor: redportal.rs

#8. i 9 novembar

#Bitef art kafe

#nastupi

#parni valjak