NAJVEĆA NAGRADA u istoriji ovakvog programa❗❗❗

Dok svi sa nestrpljenjem očekujemo barem neku informaciju o novoj sezoni ove serije, Netfliks je odlučio da nam iščekivanje prekrati rijalitijem. Naime, Netfliks je saopštio da će novi rijaliti Squid Game: The Challenge debitovati 22. novembra 2023. godine.

Kao u seriji, 456 takmičara će se boriti za glavnu nagradu, s tim da će, za razliku od originala, ona iznositi 4,56 miliona dolara,😲 a ne 45,6 milijardi vona (oko 35,7 miliona dolara). Iako je u pitanju skoro osam puta manji iznos, Netflix pobedniku nudi najveću nagrada u istoriji rijalitija, ali i gubitnicima da sačuvaju svoje živote. Netfliks je ovako objasnio koncept novog rijalitija:

456 stvarnih takmičara će se upustiti u igru za nagradu od 4,56 miliona dolara. Takmičiće se u nizu igara inspirisanih originalnom serijom - sa iznenađujućim novim dodacima - a njihove strategije, savezi i karakter će biti testirani dok konkurenti budu eliminisani oko njih.

Ipak, sam Netfliks nije prvi kome je na pamet palo da oživi popularni serijal. Pre njih je to učinio popularni jutjuber Mr. Beast, poznat po izazovima koje svakodnevno priređuje na svom kanalu. Ovako je izgledao njegov Squid game izazov:

Izvor: youtube/MrBeast

Autor: mondo.rs/redportal.rs