Nije mogao da izdrži bolove

Glumac Dragan Gagi Jovanović primljen je u petak oko 2 sata iza ponoći u Klinički centar u Beogradu. Gagi je, naime, došao u Klinički centar s nesnosnim bolovima u stomaku zbog čega je smešten na odeljenje gastroenterologije i podvrgnut je ispitivanjima kako bi se utvrdio tačan razlog bolova. On se i dalje, kako piše Kurir, nalazi u bolnici.

Inače, ovo nije 1. put da glumac ima ozbiljnih zdravstvenih problema, pa je tako pre 3 godine odlučio da napusti scenu. Lekari su ga zbog diskus hernije slali na operaciju, ali se on ipak odlučio za alternativne metode lečenja. Na svoju ruku je otišao u Banju Koviljaču i tamo se mazao blatom, za koje tvrdi da mu je spaslo kičmu.

- Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine - rekao je tada za Gloriju naš poznati glumac, dok sada, povodom aktuelnog slučaja, se nije oglašavao, niti odgovarao na pozive novinara.

Autor: kurir.rs

#bolnica

#dragan gagi jovanovic

#dragan jovanovic

#glumac