Ulaznice možete nabaviti onlajn ili na blagajnama CineStar bioskopa

Ljubitelji dobrih horora dobili su priliku da poslednjeg dana oktobra, 31.10, uživaju u VEČERI STRAVE kada će po sniženoj ceni ulaznice od 300 dinara moći da izaberu neki od aktuelnih filmova iz ovog zastrašujućeg žanra. u CineStar bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu. Na programu su: premijera filma Bagman, traženi horori Osmeh 2 (Smile2) i Terrifier 3.

Foto: PROMO

Ovo je idealna prilika i za odabir Premium mesta i ekskluzivnih bioskopskih formata i sedišta jer se na sniženu cenu nadoplaćuje samo ta usluga, a više informacija i ceo program mogu se naći na linku: https://www.cinestarcinemas.rs/vece-strave

Foto: PROMO

Bagman donosi uzbudljivu vožnju kroz strah i napetost u filmu koji će vas držati na ivici sedišta. U mračnom horor filmu BAGMAN, porodica se suočava sa pravim noćnim morama dok ih progoni zlo, mitsko stvorenje koje ne poznaje milost. Vekovima, roditelji su svojim mališanima pričali o legendarnom Bagmanu, strašnoj figuri koja otima nevinu decu i gura ih u svoju groznu, trulu torbu.

Patrik MekKi jedva je preživeo susret sa ovim užasom kao dečak, a ožiljci koje je dobio prate ga kroz ceo život. Ali, kada se njegov davni mučitelj vrati, Patrikova sudbina nije jedina na kocki - njegova supruga Karina i sin Džejk postaju sledeće žrtve ove zloslutne pretnje. 

Foto: PROMO

Film koji je postao veliki hit i osvaja prva mesta po broju gledalaca širom sveta, “Osmeh 2” (Smile2), govori o mladoj pop zvezdi koja se sprema da započne svoju povratničku turneju nakon borbe sa zloupotrebom nedozvoljenih supstanci i strašne saobraćajne nesreće. U tom procesu ona shvata da je prokleta od nemilosrdno okrutnog entiteta.

Od 20. oktobra 2024. godine, Osmeh 2 je zaradio 23 miliona dolara u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi i 23 miliona dolara na drugim teritorijama, sa ukupno 46 miliona dolara širom sveta.

U filmu Terrifier 3 reditelj Leone vraća se korenima svog jedinstvenog, zastrašujućeg stila u novom filmu o klovnu Artu, uz prazničnu atmosferu koja je zamagljena ubilačkom žudnjom za krvlju. Dečak se budi usred snežne noći, ustaje iz kreveta sa svojim medvedićem u ruci, razmišljajući ko bi mogao da ispušta čudne zvukove koji dopiru iz dnevne sobe.

Foto: PROMO

Kada konačno stigne dole, očekuje Deda Mraza, ali ga tamo čeka klovn Art, odeven kao Deda Mraz, samo sa sekirom u ruci. "Ovaj film sadrži scene grafičkog nasilja i brutalne prizore horora. Gledaocima koji su slabog srca, skloni vrtoglavicama ili slabog želuca savetuje se izričit oprez. Već je bilo brojnih slučajeva padanja u nesvest i povraćanja u bioskopima. Za vas koji odlučite da nastavite, upozoreni ste…"

Ulaznice za VEČE STRAVE možete nabaviti onlajn ili na blagajnama CineStar bioskopa. Dostupan je i STRAVA MENI sa kojim se ostvaruje popust od 50%.

Autor: redportal.rs