Za kraj leta bioskopima 🤩

Kraj leta u CineStar bioskopima obeležiće dugo očekivani blokbasteri i koncertni filmovi:

21. i 24. avgusta - Seventeen Tour (Follow Again To Cinemas), koncertni film

22. avgusta – pretpermijera akcionog trilera Vrana

28. avgusta – pretpermijera blokbastera Borderlands

Već 21. avgusta svi obožavaoci K-pop pravca mogu uživati u ekskluzivnom koncertnom filmu grupe Seventeen u 4DX formatu: Seventeen Tour (Follow Again To Cinemas) sa početkom u 19.00 u Beogradu (Ada Mall) i u 19.30 u Novom Sadu (Big). Za ove događaje vlada veliko intreresovanje, na raspolaganju su i dodatni termini za 24. avgust.

Foto: CineStar Cinemas Srbija

Ponovo ispisujući istoriju na svakom koraku, prvi SEVENTEEN-ov koncert na stadionu Svetskog prvenstva u Seulu i bis turneja [SEVENTEEN TOUR ‘FOLLOW’ AGAIN TO SEOUL] ovog avgusta dolazi na velika platna širom sveta. Od željno iščekivanih nastupa sa svih 13 članova do premijere singla Maestro, film beleži ove nezaboravne trenutke kinematografskim kamerama iz više uglova, obezbeđujući impresivno iskustvo. Koncertni film počinje snažnim dnevnim nastupom koji prelazi u događaj prepun raznovrsne muzike. Kulminirajući pod noćnim nebom osvetljenim svetlećim štapićima, film beleži postojanje rekordnog devetogodišnjeg nasleđa grupe SEVENTEEN.

Čuveni naslov Vrana (Crow) stiže u CineStar bioskope 22. 8. u okviru CineFan događaja u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (Big), Pančevu (Big) i Zrenjaninu (Big) sa početkom u 19 časova. Ovaj dugo očekivani rimejk može se pogledati u 4DX formatu, a najsrećnije posetioce očekuju originalne majice iz filma i pokloni brenda Top Hirurški Čelik, koji će posetioce iznenaditi sa nakitom od nerđajućeg čelika.

Foto: CineStar Cinemas Srbija

U ovom akcionom ostvarenju Bil Skarsgard preuzima legendarnu ulogu u rimejku kultnog trilera snimanog prema stripu Džejmsa O’Bara. Srodne duše Erik (Skarsgard) i Šeli (FKA Tvigs) brutalno su ubijeni kada ih sustignu demoni njene mračne prošlosti. Dobivši priliku da spasisvoju pravu ljubav tako što će se žrtvovati, Erik kreće u potragu za nemilosrdnom osvetom i njihovim ubicama, prolazeći kroz svetove živih i mrtvih kako bi ispravio pogrešno.

U poslednjoj nedelji avgusta, 28. 8, sve ljubitelje gejminga i dinamičnih filmova očekujenovo CineFan veče, pretpermijera filma Borderlands, sa početkom u 19.00 u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu.

Foto: CineStar Cinemas Srbija

Ovaj film snimljen je po poznatoj video igri, a najsrećnije posetioce očekuju brojni pokloni gejming opreme (White Shark je darodavac), kao i majice iz filma. Borderlands je najbolje doživeti u 4DX i eXtreme formatima. U središtu radnje je Lilit, koju tumači Kajet Blančet, ozloglašena odmetnica sa tajanstvenom ličnom istorijom. Vraća se na svoju rodnu planetu, Pandoru, u potrazi za nestalom ćerkom. Tokom svog putovanja, Lilit se ujedinjuje sa šarolikom grupom saveznika: Rolandom (Kevin Hart), vrhunskim plaćenikom; Tajni Tinom (Ariana Grinblat); Tanis (Džejmi Li Kertis), nekonvencionalnom naučnicom; i robotom Kleptrapom (Džek Blek), poznatom po svojoj oštroumnosti. Ova jedinstvena grupa udružuje se kako bi pomogla u pronalasku nestale devojke, stvarajući neočekivanu koaliciju.

Više informacija o svim filmovima na sajtu cinestarcinemas.rs i CineStar Srbija društvenimmrežama:

Facebook: CineStarCinemasSrbija

Instagram: @cinestarcinemas_rs

TikTok: @cinestarcinemas_rs

Autor: redportal.rs