Na repertoaru i blokbasteri Monkey Man i Godzila x Kong: Novo carstvo

Svi ljubitelji dobrih filmova imaće brojne pogodnosti u CineStar bioskopima u Srbiji početkom aprila, od gratis kokica do besplatnih ulaznica za filmove petkom!

Dani gratis kokica očekuju publiku CineStar bioskopa od 4. do 7. aprila u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu uz najnovije filmske hitove Monkey Man i Godzila x Kong: Novo carstvo. Jedinstven doživljaj velikog platna biće upotpunjen uz vrhunski ugođaj i posebno atraktivne formate: 4DX, eXtreme, 3D. Više informacija o akciji i kupovina ulaznica dostupno je na KOKICE GRATIS MONKEY MAN I GODZILA X KONG - CineStar Cinemas.

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar Cinemas Srbija

Posebno iznenađenje spremno je u CineStaru Novi Sad, Zrenjanin i Pančevo gde će za svaku ulaznicu kupljenu za projekcije petkom, BIG centar pokloniti drugu ulaznicu (1+1 gratis). Ulaznice za aktuletni petak mogu se kupiti i utorkom, sredom i četvrtkom. Link za akciju je ovde.

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar Cinemas Srbija

Monkey man je nov akcioni triler, koji počinje sa prikazivanjem od 4.4. Nakon što se proslavio u oskarovskom filmu Milioner iz blata (Slumdog Millionaire, 2008), Dev Patel, glumac nominovan za Oskara (Lion, 2016) odlučio se da režira atraktivan akcioni film osvete u stilu Džona Vika, kome je jedan od producenata dobitnik Oskara Džordan Pil. Radnja filma je inspirisana legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel je u filmu otelotvorio mladića poznatog samo kao Kid (Klinac), koji se svako veče, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Posle mnogo godina potisnutog besa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok u njemu ključa trauma iz detinjstva, njegove ruke sa misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život.

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar Cinemas Srbija

Kritičari su oduševljeni ovim akcionim trilerom. Trenutno ima visokih 93% na Rotten Tomatoes i dobio je pozitivne kritike od uglednih kritičara.

- Kao što se Kid ponovo rađa u filmu, tako je i Patel. Za to je potrebna krvava borba. Zaboravite Džona Vika, neka niko nikada ne posumnja u moć akcione zvezde kao što je Dev Patel - napisao je Čejs Hačinson iz The Wrap. Kritičarka Mej Abdulbaki iz Screen Rant-a je dodala:

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar Cinemas Srbija

- Borba prsa u prsa i koreografija borbe deluju veoma moćno, pršte energijom koji će vas držati prikovanim i zalepljenim za ekran.

Link: https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/monkey-man/9259/20240402

Publika takođe može uživati u trenutno najgledanijem filmu globalno Godzila x Kong: Novo carstvo, pravom spektaklu koji produbljuje istoriju ovih titana, njihovo poreklo i tajne Ostrva lobanja! Ovaj film nalazi se na vrhu liste blagajni širom sveta, sakupivši 80 miliona dolara više od očekivanih tokom svoje prve nedelje prikazivanja i trenutno je zabaležio drugo mesto za najveći vikend otvaranja u ovoj godini, našavši se veoma blizu još jednog filma kompanija Warner Bros. i Legendary: Dina: Drugi deo (82,5 miliona dolara). Detalji o filmu na linku: https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/godzila-x-kong-novo-carstvo/9179/2024040.

IZVOR: YT / CineStar Cinemas Srbija

Autor: REDPORTAL.RS