Eksplicitne scene između majke i sina

Kako prenosi portal Mondo, serija Kuća zmaja čija priča nam predstavlja deo istorije iz sveta iz knjiga Pesma leda i vatre, prenosi nam događaje koji se odvijaju 172 godine pre početka serijala Game of Thrones.

Pre dve nedelje počela je druga sezona serije, koja onara sve rekorde gledanosti, uključujući i u Srbiji.

Iako su fanovi kako ovog tako i prethodnog serijala Igre prestola navikli na scene nasilja, kontroverznih tema i eksplicitnih scena - poslednja epizoda posebno je izazvala buru komentara na društvenim mrežama.

Naime, u poslednjoj emitovanoj epizodi, kao deo predstave scena Daemona Targarijena kojeg muče košmari i predviđanja, on sanja sebe kako ima intimne odnose sa majkom - kopja je želela da njihova loza ostane "čista".

Kako majka Daemona Targarijena navodi u seriji:

Dejmone, ti si uvek bio jak. Najbolji mačevalac. Neustrašivi jahač zmajeva. Tvoj brat je imao veliku ljubav u srcu, ali mu je nedostajala tvoja konstitucija. Rođen si da nosiš krunu. Da si samo prvi rođen. Moj omiljeni sine.

Iako se posle objašnjava da je Daemonu neko namerno pokušavao da pomuti um, gledaoci nisu ostali nemi. Najblaže rečeno burno su reagovali, najviše negativno na račun scenariste epizode.

IZVOR: YouTube / Movies Vibes

Autor: Mondo.rs