Ona može da uradi bilo šta, samo ne sve 🤔

Od autorke bestselera Volim svoj život, Sećaš me se? i serijala Kupoholičarka Sofi Kinsele stiže novi roman Sagorela, urnebesan, vrcav i vedar – roman kakav vam je potreban ako očajnički žudite za predahom.

Ona može da uradi bilo šta, samo ne sve.

Foto: laguna.rs

Saša je stvarno i konačno završila sa svim: sa poslom (iscrpljujućim), sa prijateljstvima (gurnutim u stranu), sa seksualnim životom (ionako nepostojećim). Saša je udarila glavom o zid (bukvalno).

Rešena da pije smutije od kelja, da isproba jogu i samoću, ona kreće u letovalište u Devonu koje je zavolela još kao dete. Međutim, u vansezoni, hotel se raspada a ona je uz to prinuđena i da deli plažu sa još nekim: mrzovoljnim, nervoznim tipom po imenu Fin. Kako da Saša postigne ravnotežu s prirodom dok on sedi na steni i posmatra je? A naročito jer se njih dvoje ne slažu kad je reč o tome kako se leče sindromi sagorevanja pošto su za Sašu to manifestovanje, plivanje u prirodi, grickanje čokoladica u potaji, a za Fina ispijanje viskija.

Međutim, kad na plaži počnu da se pojavljuju čudne poruke, Saša i Fin su primorani da razgovaraju – o svemu. U čemu je tajna? Zašto su oboje sagoreli? Šta je, uopšte, manifestovanje? Možda će otkriti da imaju više zajedničkog nego što misle...

Kako kaže autorka zašto se odlučila baš za ovu temu, I sama sam iskusila sagorevanje i videla sam da se o tome mnogo diskutuje u medijima, pa sam mislila da bi mnogi čitaoci mogli da se pronađu u priči o sagorevanju. Ali, ja sam takođe neko ko uvek nađe smešnu stranu života, zato sam ovu knjigu napisala kao komediju, ali poštujući činjenicu da je sagorevanje veliki problem. Za mene, najbolja komedija je ukorenjena u istini – koja ponekad može biti i bolna – a smeh je dobrodošlo oslobađanje, ma koliko bila teška situacija u kojoj se nalazite.“

Knjigu Sagorela Sofi Kinsele možete naći od petka 8. marta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Autor: redportal.rs