Romani Lusinde Rajli postigli su veliki uspeh širom sveta

Nedelja knjiga Lusinde Rajli je savršena prilika da popunite svoju kolekciju romana slavne spisateljice. Bilo da želite da kompletirate serijal Sedam sestara ili da uzmete Lusindin samostalni roman, možete to učiniti uz količinski popust od 20% na kupovinu tri ili više naslova.

Romani Lusinde Rajli postigli su veliki uspeh širom sveta zbog snažnih emocija koje nadrastaju sudbine njenih junaka. Serijal Sedam sestara postao je globalni fenomen stvorivši sopstveni žanr. 

IZVOR: YT / Laguna

Lusindine knjige nominovane su za brojne nagrade, uključujući Balcerelu u Italiji, The Lovely Books award u Nemačkoj i nagradu za romantični roman godine. Rajlijeva je 2020. godine dobila holandsku nagradu za platinasti roman jer je za godinu dana prodato preko trista hiljada primeraka jednog romana.

Imamo još dobrih vesti za vas! Uskoro ćete u izdanju Lagune moći da čitate i posthumno objavljen roman Ubistva u Flit hausu naše voljene autorke, čiji izraziti pripovedački dar je zasijao i u žanru kriminalističkog romana obojenom dramskim nabojem.

Autor: Redportal.rs