Čitajući ovu knjigu smejaćete se naglas 😁

Od Nore Efron, autorke scenarija za filmove Besani u Sijetlu, Kad je Hari sreo Sali i drugih, stiže knjiga kolumni iz Njujork tajmsa o tome šta je sve savremeni život žene – Osećam se loše zbog svog vrata.

Razoružavajućim tonom koji vam odmah postane blizak i podvuče se pod kožu, duhovito i sa dozom samoironije, Nora Efron beleži crtice o opsesivnom kuvanju, životu u velikom gradu i roditeljstvu. Iskreno, dirljivo i istinito, ova zbirka kolumni svedoči o tome da smo sve u istom sosu, gde god da živimo i čime god da se bavimo.

Foto: laguna.rs

Smejaćete se naglas i klimati glavom jer ćete se nesumnjivo prepoznati u ovim urnebesnim ispovestima žene koja savesno ispunjava sve svoje uloge – majke, pisca, ćerke, zakupca stana u koji je zaljubljena – i glasno nas podseća da nikada ne potcenjujemo svoju mladost i lepotu.

Osećam se loše zbog svog vrata je knjiga koja se od trenutka pojavljivanja momentalno našla na prvom mestu liste bestselera Njujork tajmsa i postala nacionalni bestseler i omiljena knjiga čitateljkama širom sveta. Možete je pronaći od srede 4. oktobra u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Autor: redportal.rs