Na 2 stvari obratite posebnu pažnju 👇🏻

Taj stepen simbolizuje upravo način na koji razmišljate i donosite odluke, kako vozite, kako pregovarate o poslu, ali i o drugim važnim pitanjima, rešavate probleme, komunicirate sa osobama iz najbliže okoline, rođacima, saradnicima, decom. ❕

Roditelji bi trebalo da obrate posebnu pažnju na decu. Ako ste vlasnik kućnog ljubimca, savetuje se dodatni oprez. Taj, 27. stepen Ovna simbolizuje i dokumentaciju, ugovore, automobile, ali i vredne sitnice, dok je Ovan znak brzih odluka, nestrpljivosti, impulsivnosti, ali i efikasnosti i preduzimljivosti.

S obzirom na retrogradni hod ove planete preko prvog zodijačkog znaka, od 1. aprila uveče do 25. aprila, njegov uticaj biće oslabljen i izvitoperen, zbog čega se od danas preporučuje dodatni oprez u saobraćaju, kao i prilikom potpisivanja dokumenata i ugovora, zatim u komunikaciji sa saradnicima, rođacima, komšijama, a roditeljima i sa decom.

U vreme retrogradnog Merkura, vozači bi trebalo takođe da obrate dodatnu pažnju na automobil (da paze gde ga parkiraju i zbog kazni i zbog mogućnosti krađe), a svi znaci na vredne sitnice, telefone, bankovne kartice, ključeve...

Svetla tačka 1. aprila, dana u kome se Merkur sprema da kasno večeras krene prividnim hodom unazad, svakako je trigon sa Mesecom u Strelcu, koji će biti "faktor stabilnosti". To znači da će ovom zbunjenom, konfuznom Merkuru, moći da pomogne neki Strelac, Riba ili Rak, a možda i svi zajedno.

Autor: Redportal.rs /Novosti.rs