Njen muž bio neprijatno iznenađen kada je pročitao zahtev za razvod

Žena (39) iz Grčke podnela je zahtev za razvod od supruga (50), jer, kako tvrdi, nije doživela orgazam 17 godina. Kako prenose grčki mediji, suđenje je zakazano za februar 2024. godine.

U zahtevu za razvod žena je navela da je konačno odlučila da prizna istinu i stavi tačku na brak koji nije ispunio njena očekivanja.

Kako je žena dalje navela, "prezasićenost je nastala zbog neispunjavanja bračnih obaveza". Objasnila je da nikada nije doživela orgazam. Prema njenim rečima, zbog supruga je bila pod stalnim stresom i zbog toga je bila nesposobna da doživi orgazam.

Njen muž je bio neprijatno iznenađen kada je pročitao zahtev za razvod.

- Njena argumentacija je lažna i smešna. Nadam se da će prevladati moral i logika. Njena želja da povredi moj muški ego je propala, a ona sama zna kako smo živeli i uživali sve ove godine - rekao je suprug grčkim medijima.

Advokat 50-godišnjeg supruga Foivos Strugaris rekao je za grčku televiziju Antena da su predlozi u zahtevu za razvod veoma pažljivo formulisani, ali je naglasio da je glavno pitanje koje se postavlja: ​​Kako se ovako nešto može dokazati u sudnici?

Autor: redportal.rs