Ove godine smo imali dva ovakva petka, u januaru i oktobru, i ovo je poslednji koji ćemo imati u 2023

Danas je petak trinaesti, poslednji u ovoj godini. Neki će reći "najbaksuzniji dan", drugi da je to samo sujeverje, a oni treći da im je 13 srećan broj.

Ove godine smo imali dva ovakva petka, u januaru i oktobru, i ovo je poslednji koji ćemo imati u 2023. Ljudi se uglavnom plaše ovog dana u godini zbog uvaženog verovanja da ima negativan uticaj na njih i njihove živote da je bolje da ga samo prespavaju, a šta nam ovaj petak trinaesti donosi sa astrološkog aspekta?

Ovi znakovi bi posebno trebalo da obrate pažnju na savete astrologa i povedu računa do kraja dana.

Bik

Ukoliko pripadate ovom horoskopskom znaku, povedite računa o finansijama. Astrolozi tumače da ćete danas osetiti odliv novca, a to vam je u ovom trenutku najmanje potrebno. Budite oprezni u svemu što je povezano sa finansijama, jer najveća opasnost s kojom se suočavate je nekontrolisani odliv novca.

Bilo da se radi o prekomernoj potrošnji, krađi novčanika, hakovanja bankovnog računa... Budite oprezni naročito u večernjim satima, jer vam kasniji sati mogu doneti još neke nepotrebne troškove.

Strelac

Ovog petka bi pripadnici ovog znaka trebalo da izbegavaju sve što im se učini rizičnim, ali to ne znači da treba dan da provedu u krevetu. Samo obratite pažnju i na svakodnevne aktivnosti, čak i one najsitnije, jer i neke banalne stvari danas po vas mogu biti opasne.

Danas uživajte u miru što više možete, zaboravite na ishitrene reakcije i ne brinite, sredinom meseca vas očekuje bolji period.

Autor: superzena/b92.net