Iako manipulatori koriste različite tehnike kako bi vas ubedili u nešto, postoji grupa ljudi kojom oni ne mogu da upravljaju.

To zavisi od karakteristika same ličnosti i njenih unutrašnjih shvatanja. Zbog toga u jednom odnosu muškarci ne mogu tek tako da manipulišu ženama koje imaju određene osobine, a evo i koje.

Upravo one žene koje žive svaki trenutak i ne vraćaju se u prošlost ne nasedaju na prazna obećanja. One cene svoje vreme, ne strahuju zbog budućnosti i ne dozvoljavaju drugim osobama da remete njihov mir i traće dragoceno vreme.

Ona se ne vezuje previše za osobe ili određene aktivnosti. Takva žena svesna je da je to ne definiše. Emocionalne veze povećavaju rizik od ucene i manipulacije. Ona zna da uživa u životu, ali zna i gde su granice.

Ona je fokusirana na svoj cilj, ali ne priča o njemu i ne otkriva svima svoje planove. Ne odustaje tako lako, a ni jedan muškarac ne može da je spreči u ostvarenju svojih snova. Fokusirana je na ono što želi da postane i šta želi da ima u životu.

Mudre žene svesne su da je naše okruženje, u stvari, i naše ogledalo. Okružuje se ljudima koji je inspirišu i koji su izgrađene ličnosti. Takve osobe nisu na meti manipulativnih ličnosti. Ne gubi vreme na prazne odnose, živi svoj život i uči od drugih ljudi. S druge strane, ona ceni iskrenost, dobrotu, požrtvovanost, ali i svoju i tuđu slobodu.

Manipulatori vole da kritikuju druge ljude, iznose njihove tajne i da uvuku drugu osobu u tu mrežu toksičnih odnosa. Međutim, izgrađene ličnosti ne podležu tome jer ih zanima samo svoj život. Ako posedujete tu osobinu, vrlo verovatno nećete biti zanimljivi manipulativnim ljudima.

Autor: Pink.rs