Harmoničan balans hrskavog i slatkog

Starbucks kompanija potvrdila je da je promenila recept za ledenu kafu po prvi put u 18 godina, i evo šta je drugačije.

Naime, promenjena je mešavina ledene kafe, a kupci su to počeli i da primećuju.

Tokom leta, lanac kafeterije je odradio "veliko ažuriranje recepta" svoje ledene kafe koja nije doživela promenu blenda od 2006. godine, prenose strani mediji.

Naime, nova ledena kafa se pravi od mešavine latinoameričke kafe sušene na suncu, a koja ima za cilj da pruži "glađi ukus". Takođe, od sada se kafa služi nezaslađena.

U izjavi, Lesli Volford, "programer" kafe u kompaniji opisao je tačan ukus novih zrna:

- Kombinovanje osušenih zrna na Suncu i opranih zajedno omogućava da note mešavine mlečne čokolade i smeđeg šećera zablistaju, stvarajući harmoničan balans koji je i hrskav i sladak, a koji je dizajniran sa svestranošću na umu za kupce sa regularnim i prilagođenim porudžbinama.

Autor: redportal.rs