Još jedno čudo manastira Tumane 😮

Ljudi gotovo svakodnevno dele svoja iskustva, ulivajući nadu da su čuda moguća, a manastir Tumane je i te kako postao poznat po njima. Svoje iskustvo sada je podelila Nada Momić iz Apatina. ✨Svoju priču ovako započinje:

Imala sam zdravstvenih problema i zbog toga sam došla. Imala sam problema i poteškoća sa kičmom, desno koleno mi se okoštavalo, a imala sam i petni trn. Išla sam u banju i kod ortopeda, ali problem mi se nije rešavao.

U manastiru Tumane je bila prošle godine. Ovako opisuje svoje iskustvo:

Tog dana je bila liturgija, a posle se čitalo mnogo lepih molitvi. Srce mi je podrhtavalo od uzbuđenja i sreće. Išla sam nekoliko puta do moštiju Zosima i Jakova. Ne može se to opisati, to se mora doživeti. U autobusu naš sveštenik nam je rekao: ,,Možda ste očekivali neko čudo, možda će se desiti, možda neće, ali znajte da posle ovoliko lepih molitivi i blagoslova idemo kući kao bolji ljudi.“ Neka energija se skupila, a srce je bili puno neke ljubavi, da bih mogla da zagrlim ceo svet.

Kako kaže, kada se vratila iz manastira osetila je da joj je kičma bolje, te da je ne boli ni gornji deo kičme ni lumbalni deo. 👏Svoju priču završava:

Hvala dragom Bogu i Božjim ugodnicima i svetiteljima Jakovu i Zosimu. Ja sam se uz njihvu pomoć iscelila i više nemam tegoba. Slava Bogu!

Autor: redportal.rs