Doniranjem se stiče pravo na poreske beneficije

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe nastavlja da širi svoj dobrotvorni rad na novom kontinentu – u Australiji 🍀🍀🍀! U toku 2022. godine aktivno su krenuli sa prikupljanjem dokumenata za registrovanje organizacije. Zvanično, potvrdom od strane Australijske komisije za dobrotvorne i neprofitne organizacije (ACNC) Humanitarna organizacija Srbi za Srbe (Serbs for Serbs inc.) počela je sa radom!

Doniranjem se stiče pravo na poreske beneficije. Poreske priznanice će biti izdate za sve donacije veće od 2 dolara donatorima u Australiji samo ako se donacija izvrši na zvanični bankovni ili PayPal račun Serbs for Serbs Inc. u Australiji.

Naziv: Serbs for Serbs Inc.

ABN: 57472783829

Adresa: 18 Mantle Ave, North Richmond, NSW, 2754, Australia

Donacija putem donatrske platforme (VISA, Mastercard..)

Donacija putem zvaničnog PayPal naloga

Donacija putem bankovnog računa:

BSB: 032-278

Account No: 878615

Bank: Westpac

Facebook / Instagram

www.srbizasrbe.org/australija

E-pošta: szsaustralija@gmail.com

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe upućuje poziv svim svojim dugogodišnjim članovima, prijateljima i volonterima, kao i ogromnoj srpskoj zajednici u Australiji, da se pridruže radu naše organizacije. Ujedno, pozivamo sve postojeće donatore da svoje redovne mesečne donacije nadalje preusmere ka računima organizacije u Australiji kako bi stekli mogućnost da dobijaju poreske olakšice.

Autor: redportal.rs

#SZS

#Srbi za Srbe

#australija