Škola pokušala da ZATAŠKA slučaj 😡

U sarajevskoj osnovnoj školi došlo je do incidenta kada je jedan od učenika doneo skalpel u školu njim mahao pred učenicima u svlačionici. Tom prilikom on se povredio, a reagovala je i policija, prenosi Blic. Majka jednog od dečaka je rekla:

Sam događaj nije bio nimalo bezazlen. Incident se desio u muškoj svlačionici. Dečak je izvadio skalpel i počeo da maše njime prema dečacima imitirajući lika iz igrice "Granny" i govoreći "ja sam lud". Srećom je promašio trojicu dečaka, jedan je uspeo da pobegne u toalet i sakrije se.

Majka je dodala da je dečak tom prilikom sebe povredio, prerezavši tetivu. Srećom, nije nikog drugog povredio. Ipak, najstrašnije je što je škola pokušala da zataška ceo slučaj:

Nažalost, škola je pokušala da prikrije događaj i nedavanjem pravih, tačnih i blagovremenih informacija dovela u situaciju da u medije ode netačna informacija, da se u grupama dele poluinformacije i da mi kao roditelji nagađamo šta se desilo, zavisi od toga od koga smo čuli. Svi, kao roditelji, zaslužujemo da znamo pravu istinu i uradimo sve kako se ovakve stvari nikada ne bi ponovile.

Autor: blic.rs