Paket aranžman za sve Italijane koji žele da se u Srbiji vakcinišu

Turistička agencija iz Bolonje Salvadori nudi paket aranžman za sve Italijane koji žele da se u Srbiji vakcinišu protiv COVID-19, piše list Korijere dela Sera.

Vlasnik agencije Umberto Salvadori je sam testirao sistem, izabrao vakcinu, a nakon što je primio lek u Beogradu, njegova agencija ponudila je aranžman od 4 dana. Jedini uslov za putovanje je da osoba ima potvrdu da je registrovana za vakcinaciju.

Agencija je obezbedila lokalne vodiče i prevodioce, smeštaj u hotelima, a ko želi i turističku turu u Beogradu. Cena četvorodnevnog aranžmana za 2 osobe je 500 evra, a u to je uključen prevoz avionom ili automobilom kao i kovid-test pre ulaska u Srbiju.

Takođe planiraju i vakcina-putovanja u manja mesta u Srbiji gde je, tvrdi vlasnik agencije, manja gužva ispred vakcinalnih centara.

Vlasnik agencije tvrdi da je interesovanje ogromno, da njihovi telefoni neprestano zvone, da su zainteresovane i kompanije, male i srednje veličine, koje žele da organizuju imunizaciju za uposlene, kao deo zaštite na radu.

Autor: redportal.rs

#Italija

#Srbija

#Vakcina

#vakcinacija