- Dosta više laži o meni - poručila je Sandra!

Pevačica i bivša učesnica rijalitija Zadruga Sandra Rešić oglasila se povodom optužbi Marka Đedovića da je znala za Anitinu aferu sa Metom Car.

Sandra je dostavila Pink.rs prepiske sa bivšom učesnicom Anom Spasojević na kojim se vidi da ona nije znala o čemu se radi, a potom je i detaljno objasnila o o čemu se radi.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

- To je samo nedelju dana pred Matein ulazak, gde devojka sve potvrđuje i šalje mi prepiske, koje ja nikada nisam izbacila jer su iste one koje su izbacile Mina i Ana. Nakon toga se trudim kao Matorin prijatelj, tada, da nekako Matora sazna za sve to, dolazimo do toga da Matea dolazi i javno se suočava sa Matorom i Markom. Na dalje se sve napamet zna. I samo da demantujem jedno, nikada Matoroj kada sam pevala žurku nisam rekla: "nemam ja veze ni sa čim", šta već Matora priča. Nikada joj nisam rekla da je sve u redu. Matora me pitala na izlasku: "Čujem da se Cica čuje sa mojom mamom?" i rekla sam: "da". A imam dokaze i na dalje, samo će sve to sačekati njihov izlazak. Kao i tužbe protiv određenih koji mi blate ime mesecima - rekla je Sandra za Pink.rs i dodala da se ona sa Matorom i Anitom nije videla uživo, kao ni da nikad nije bila kod njih u stanu:

- Sa Matorom i Anitom se nisam videla ni pre ni posle svadbe, i za to imam dokaze, ali polako. Nikada nisam bila u njihovom stanu, nisu me ni pozvale doduše, ali da se zna čisto, apropo svih priča koje nisu vezane za mene, ali čisto da smo svi na čistom. Jer nisam više ni ja luda, za sve imam dokaze i skrinšotove ali od mene dosta. I dosta više laži o meni.

Autor: pink.rs/redportal.rs