Kao neka ženturača plače i cvili svaki put... 😏

Novinar i voditelj emisije Pitam za druga na RED TV-u Jovan Ilić nedavno je uradio ekskluzivni intervju sa Filipom Carem koji je otkrio u kakvom je odnosu trenutno sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom čeka ćerku, a dotakao se i teme Elite 7, odnosno aktuelnih dešvanja u Beloj kući. 👇

Filip i Aleksandra verili su se tokom trajanja Zadruge 6, a po izlasku iz rijalitija nekoliko puta su raskidali i nakon što je Aleksandra ostala trudna. Međutim, ovaj par uspeo je da prebrodi sve nesuglasice, pa sada u miru i s nestrpljenjem čeka rođenje ćerke. 💖

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Aleksandra je ušla u 9. meseci, a Filip je nedavno otkrio da se svakodnevno čuje sa njom! 👇

- Je l' bi voleo u budućnosti da to zaokružite nekim venčanjem - pitao je Joca na samom početku razgovora.

- Nisam razmišljao o tome... To je trebalo da bude zbog tih papira, da dobije zdravstveno i to sve, ali pošto se porađa u Beogradu i kada bude dolazila sa detetom automatski će moći, tako da nisam previše razmišljao.

- Nismo se ni oko tog pomireanja i zajedničkog života nešto dogovarali, nego je to išlo spontano. Sad kad rodiš, red je da opet budemo zajedno da živimo - rekao je Car i dodao:

- U super smo odnosima, svakodnevno se čujemo, pišemo, stvarno smo i u malo ozbiljnijim odnosima nego što smo bili, i u nekim pričama kvalitetnijim... Neću ništa unapred da govorim, ali mislim da će to sve doći na svoje mesto kada njih dve dovedem ovde kod mene. Mislim da će sve biti onako kako treba.

- Kao neka ženturača plače i cvili svaki put... Daj idi nekoj drugoj devojci - rekao je Filip komentarišući Nenada Aleksića Ša.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.