Ivan zapretio Miljani trajnim oduzimanjem deteta 😲

U emisiji Pitanja novinara voditelj Milan Milošević postavio je jedno od pitanja i Ivanu Marinkoviću.

- Šta je gore, zakletva u dete koje izgovoriš u afektu, ili to što si se odrekao dece, a jedno starije se tebe odreklo? - glasilo je pitanje.

- Gore je ovo kad se zakunem u afektu, jer se ja svoje dece nisam odrekao, nikada - odgovorio je Ivan.

- Zar ovde ima šta da se kaže? Vidi se kakav je on otac. On je ovde sve majke prozivao, njemu je strašno kad majke pozdravljaju svoju decu, a on ne vodi brigu o svojoj deci. Veze s vezom nema njegovo ponašanje. On radi sad na trećem detetu, ja mu od srca želim da se ostvari kao otac - istakla je Aneli.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga

- Sin ga zanima samo zbog kamere. Ne brine o Željku, ne zanima ga, bolje da ne pričam o tome kakav je Ivan otac. Sve je jasno kao dan. Jasno je da se muž njegove bivše supruge bolje ponaša prema njegovoj ćerki, nego on sam - rekla je Miljana.

- Miljana, a kakva si ti majka? Opet ja treba da pričam kakva si ti majka. Kad sam verbalno pobedio Mariju i tebe, tad sam ti bio dobar otac. Polako, ti pokazuješ kakva si. Trajno oduzimanje deteta ti je blizu ako tako nastaviš. Pozivam centar za socijalni rad da idu i vide u kakvim uslovima živi Željko i da li Miljana provodi vreme sa njim. Sve su ovo moji argumenti - kazao je Ivan.

U nastavku pogledajte detaljnije. 👇

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: REDPORTAL.RS