Darijan presrećan i pun snage, iako dva dana nije spavao od uzbuđenja

Darijan Radumirović je bio gost u emisiji Radio amnezija koju vode Milena Kačavenda i Janjuš. On je u svom gostovanju otkrio da je dobio rezultate DNK testa koji su potvrdili da je postao otac po drugi put, zbog čega je presrećan.

Nakon što su mu Milena i Janjuš čestitali na prinovi, pitali su Darijana da objasni okolnosti i ispriča šta se tačno desilo.

- Sad ćeš nam malo ispričati to sve. Kako se to desilo? Kako si se ti osećao u tom trenutku? Ispričaj nam molim te šta se desilo to jutros kada si izašao - pitao je Janjuš.
- Čekao sam taj dan u neizvesnosti. Danas sam bio u sudu. Oni su mi dali taj papir, gde sam video da piše 99,999 posto. srećan sam što sam postao otac i eto što se ta moja letnja avantura završila lepim ishodom - rekao je Darijan.
- Kako ti se zove dete? - pitala je Milena.
- Nera se zove. Mama joj je birala ime. Ja sam nju video kada smo bili na institutu da se radi DNK test. Ona je zdrava, lepa, pametna... Ona sada ima devet meseci i zaljubio sam se u nju čim sam je video - nastavio je Darijan.
- Koliko ti imaš dece, Darijane? - pitao je Janjuš.
- Ovo je moja druga ćerka - odgovorio je Darijan.
- Hoćeš li ti sve to prihvatiti kako treba? - pitao je Janjuš.
- Da, naravno, sa zadovoljstvom. Ljudi uvek prvo pričaju o materijalnom, ali na prvom mestu ću biti tu za ćerkicu emotivno. Detetu je potrebna ljubav, očinsta figurna. A naravnoobezbediću i materijalna sredstva. Tako da realno imam i veći motiv da zaradim i da se borim - rekao je Darijan.
- Šta kaže naša dobra Miksi? - upitala je Milena.
- Miljana mi daje punu podršku u tome da budem dobar otac i da snosim svu odgovornost. Rekla je da sa mnom ne bi ni razgovarala da je drugačije. To što je prihvatila mi mnogo znači i realno daje mi vetar u leđa, kao moj partner koji me stimuliše da učinim pravu stvar. Tako da, punu podršku mi daje i zahvalan sam joj na tome.

Ceo razgovor pogledajte u videu, a u nastavku i Miljanino gostovanje gde je i ona, između ostalog, govorila o ovoj temi, ali je i pokazala svoju figuru i vežbe koje radi kako pripremu za leto.

IZVOR: YT / zadruga_official

IZVOR: YT / zadruga_official

Autor: Redportal.rs