Ona teško dolazi do realnosti, do toga kako bi ona ustvari trebalo da živi život, rekla je Marija 📺

Novo lice RED TV-a i emisije Pitam za druga, voditelj i novinar Jovan Ilić nedavno je posetio Niš kako bi uzeo ekskluzivni intervju od Marije Kulić. Marija je, kao i uvek, govorila o aktuelnim temama u Eliti 7 i svojoj ćerci Miljani otvoreno i bez dlake na jeziku. 📺🧐

- Miljana je počela jednostavno da živi život tamo, jer ona više vremena provede u rijalitiju nego kod kuće. Ona je maltene na raspustu, da kažem kao školski raspust od 2 i po meseca je spolja, a svih ostalih meseci je ona zatvorena - rekla je Marija, pa progovorila ponovo o Miljaninom ljubavnom životu 👇:

- Taj njen ljubavni život... Ona teško dolazi do realnosti, do toga kako bi ona ustvari trebalo da živi život. Njoj je život tamo, a ona nema ni priliku da u spoljnom svetu upozna momka jer provodi vreme sa Željkom, zna da će ponovo da uđe, pa gleda da više vremena provodi sa njim i nama, roditeljima.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Marija je za gledaoce RED TV-a otkrila i kako Miljanin sin Željko podnosi odvojenost od majke. 👇

- Željko ne oseća. On zna da mama ide da radi, da mama mora da zaradi za njega, da se kupe igračke, da se ide na more, da se obezbedi neki malo bolji život... Nije jedini, neke mame rade u inostranstvu. Ivana ne spominje, niti pita za njega - dodala je Marija.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.