Sumnjaju u njenu iskrenost!

Slađa Blinda, Nikola Lakić i Sloba Josipović komentarišu Anđelu Šparavalo i njene navode o maltretiranju njenih roditelja koje je iznela sinoć.

Foto: Pink.rs

Sve što ona priča laže, ona je meni slagala i za tetku političarku da ima, to je ona meni pričala. Ološ, nema pardona prema majci. Nju je veruj mi ukanalila isključivo Bojana, ona kad je došla u karantin bila je leptirić. Ta porodica joj je dala sve što joj treba u životu. Meni to nije maltretiranje šta ona priča, to su neke osnove stvari u vaspitanju -rekla je Slađa.
Ali ne možemo ni do kraja da krivimo Bojanu ipak se ona sama njoj poveravala o tim stvarima za porodicu. To što su je stavili u kaznu to je normalna stvar, kakvo je to maltretiranje. Ona kao da namerno priča neke stvari kako bi se dodvorila Bojani. Ranije je pričala kako je izlazila u Beogradu pa se stalno čula sa majkom i da je sve bilo u redu. Koliko se ti trudiš da dobro vaspitavaš dete nikad nisi siguran kakvo će dete biti u društvu i kakav uticaj će imati na njega -dodao je Lakić.

Foto: Pink.rs

Ona ovde kad se napije pravi haos, sećam se kad se ljubila sa Lukom nije znala gde joj je du*e gde glava, ona je bila komirana, radi neke stvari razuzdano ali to nije zbog majke -rekla je Slađa.
Mali ako je asocijalan ne mora da znači da je maltretiran, takav mu je karakter jednostavno je povučen ima milion takve dece -rekao je Lakić.

Foto: Pink.rs

Detaljnije pogledajte u nastavku. 👇🏻

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: pink.rs