Burna noć u Eliti

Tokom prošle noću u emisiji Elita - Izbacivanje voditeljka Ana Radulović  ugostila je mamu Slađe Bošković, jedne od nominovanih učesnica, Biserku Lazić, kao i prijateljicu Jelene Marinković, Izabelu.

Foto: Pink.rs/NZ

Marko Janjušević Janjuš naredni je razgovorao u Šiša baru, koji se prisetio momenata sa pokojnim bratom Mihailom.

Juče sam bio malo bezveze, tj. malo više. Pa jesam okej, otkud znam, tako mi naiđe, malo mi bude loše. Sutra će mi biti katastrofa dan, u životu imaš najsrećniji datum, a u nekom trenutku se pojavi taj najgori dan, 25. u mesecu. To je ne dao Bog nikome...Imao bih i lepe i tužne fotografije, to je fotografija koju sam postavio kada se to desilo, nas trojica kada smo bili mali i odmah mi je pala na pamet. Kada si pitao Anđelu: "Kada bi mogla da vrati vreme?", sve slike ti prođu kroz glavu. Ja bih na primer vratio kada smo ga učili da priča, sećam se scene, sedeo je u dubku i učili smo ga da priča: "Tata i mama" - rekao je Janjuš.
Ne mogu ja uvek biti dobro. Naiđe ti čoveče, svaki put kada sam nervozan, nervozan sam jer razmišljam o tome. Kada god smo Aneli i ja zajedno, skrene mi misli, bude ti bolje - rekao je Janjuš.

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: pink.rs