Mihailo je sahranjen 27. decembra u Prijepolju 🕊

Tragična smrt Mihaila Janjuševića, brata poznatog učesnika Elite Marka Janjuševića Janjuša, šokirala je javnost 25. decembra prošle godine. Njegovo telo pronađeno je u stanu koji je iznajmljivao u Beogradu, a od samog početka sumnjalo se da je reč o samoubistvu. 💔

Janjuše je u emotivnom saopštenju nakon tragedije, potvrdio je da je Mihailo izvršio samoubistvo, objašnjavajući da se brat nije javljao nikome nekoliko dana, što je izazvalo zabrinutost. Mihailo se nije pojavio na poslu, što je dodatno podstaklo sumnje, a kolege su bezuspešno pokušavale stupiti u kontakt s njim.

Foto: NSTAGRAM.COM/JANNMIHA

Te večeri, Janjušu je saopštena tužna vest o gubitku brata od strane bivše supruge Ene i članova produkcije, a mediji su izvestili da je Janjuš snažno reagovao na vest, neprekidno izražavajući bol kroz suze.

- Po Janjuša je došla njegova žena i ona mu je saopštila informaciju uz prisustvo produkcije. Janjuš je strašno podneo informaciju, neprekidno je plakao - istakao je izvor za portal Pink.rs.

Porodica Janjušević je od tada suočena s teškim trenucima. Marko i njegov rođeni brat Boris, putem svojih Instagram profila, delili su uspomene s Mihailom, pokušavajući pronaći utehu u zajedničkim sećanjima. 💔

Mihailo je sahranjen 27. decembra u Prijepolju.

Na gradskom groblju okupio se veliki broj prijatelja i rodbine, a među poznatim ličnostima prisustvovao je i Mikica Bojanić, Janjušev prijatelj iz rijalitija. Danas, porodica Janjušević i bliski prijatelji obeležavaju 40 dana od Mihailove smrti, izlazeći na groblje kako bi odali počast preminulom.

Foto: Printscreen Pink.rs

Autor: Redportal.rs / Pink.rs