Meni se taj čovek nikako ne dopada, baš mi deluje pokvareno, rekla je Ljuba o Janjušu 😏

U nedavnom izdanju emisije Pitam za druga na RED TV-u, voditeljka Ana Radulović je putem video-poziva razgovarala sa bivšom učesnicom rijalitija i sportistkinjom Ljubom Panović. Tokom intervjua, Ljuba nije štedela kritike za Janjuša, Aneli i Maju Marinković. 📺☝

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Ljuba je naglasila da, iako nije delila rijaliti kuću sa Janjušem, imala je priliku da ga upozna na jednoj od proslava nakon završetka Zadruge. U izrazito otvorenom tonu, iznela je svoje negativno mišljenje o Janjušu, nazivajući ga kvarnim čovekom, a time je izazvala dodatnu pažnju publike. 🧐👇

- Meni se taj čovek nikako ne dopada, baš mi deluje pokvareno, ne mogu da grešim dušu i tvrdim da je tako, ali nikad nisam ni pogrešila u tim procenama ljudi... Mutan je, igra rijaliti i spolja i unutra, njemu se mozak na to prešaltao i on se igubio - rekla je Ljuba, pa dodala:

- Što se tiče njegovog odnosa sa Aneli, to je čisto igranje rijalitija. Po mom mišljenju je sve to fejk!

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Kako ti deluje Maja u celoj priči - pitala je Ana. 😏

- Pa ta osoba ne može da deluje nikako drugačije, nego što jeste - jedna nesrećna osoba koja ceo život pokušava da promeni život, koji je definitivno propao, menjanjem fizičkog izgleda, ali inteligencije nema da shvati da se život ne menja sa plastičnim hirurgom - poručila je Ljuba i dodala:

Ljuba Panović je takođe analizirala dinamiku odnosa između Maje Marinković i Aneli, naglašavajući da je Maja smrtonosno ljubomorna na Janjuševu devojku.

- Ona hoće da umre od ljubomore prema Aneli, to se vidi iz aviona, jer je umislila da je najlepša i najbolja! 🤷‍♀️

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.