Peđa je bio tu za mene uvek, rekla je Jovana

Tokom sinoćnjeg Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem Nemanja Gačić otkrio je sve ono što je Jovana Cvijanović njemu, navodno, ispričala u vezi sa odnosnom koji je imala sa pevačem Peđom Medenicom. 🤔

Naime, Nemanja je kazao kako mu je Jovana pričala da je imala intimne odnose sa Peđom Medenicom, da joj je on obećao pesmu, ali da su raskinuli nakon što je njegova žena ostala u drugom stanju. 👇

Foto: Printscreen YouTube / RED TV, Zadruha Official

- Ona je meni pričala sama o tome. Rekla mi je za Peđu da su oni prijatelji i da su imali te intimne odnose, da su se viđali godinu dana, pre Stojana i da je on njoj obećao pesmu. Ona se družila sa njegovom ženom. On je njoj govorio da će ostaviti ženu zbog nje, ali je žena zatrudnela i on je ostavio Jovanu - rekao je Gačić.

- Ja ne poznajem njegovu ženu - rekla je Jovana.

- Rekla si da poznaješ - tvrdio je Gačić.

- Ja sam bila na mestu gde je ona bila, i upoznala sam je. Ja sam se predstavila kao njegova koleginica. Par puta sam išla na nastupe. Peđa i ja smo prijatelji šest godina - dodala je Jovana.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV, Zadruha Official

- Meni si pričala kako si živog dedu sahranjivala - rekao je Marko.

- Ona je i nama to rekla, ali nije rekla ime, rekla je inicijale - govorio je Darijan.

- On je mene vadio iz depresije, poklanjao mi je karte za njegove nastupe, a satima smo se kuckali. Ja boljeg čoveka od njega nisam upoznala. On je pričao sa mnom nekoliko sati o problemima koje sam imala - istakla je Jovana, kako prenosi Telegraf.rs.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.