Noćne more su česte😧

Voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio Jovanu Tomić Matoru.

Razgovarali su o Matorinom odnosu sa Anitom, njihovim šansama za pomirenje, ali i o odnosima drugih učesnika.

Darko je odmah pitao Jovanu kakav je njen odnos sa Anitom ovih dana i šta se to promenilo:

- Dok sam bila u Odabranima upala sam u neku čudnu fazu, kada mi se uopšte nije pričalo. Valjda je to normalno, da se malo povučem u sebe - započela je Matora.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Jovana je rekla da misli da se Anita sada ponaša taktički i da želi da Jovani proradi sujeta, ali da njoj planovi ne smetaju, dokle god je Anita ne dira.

Darko je pomenuo situaciju kada se Jovana posvađala sa Munjom zbog Anite i rekao da bi sada neki ljudi rekli kako ona bije tuđe bitke:

- Bude mi krivo kada čujem da kradu od nje, krivo mi je i za Milenu, a zamisli za nju. Naravno da imam emociju i bude mi krivo. To lažno poštovanje me ne zanima. Jedini koji joj nije vratio je Nenad, a rekla mu je najmorbidnije stvari. Muka mi je da se svi druže i govore mi kao da me poštuju, a imaju drugo izlaganje - rekla je Matora.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Darko je pitao Jovanu da li i dalje razmišlja o Matei i situaciji koja se dogodila sa njom, a Jovana je rekla da je to sve i dalje muči i da često ima noćne more:

- Muči me ta teorija zavere, sanjam Anitu da me vara sa različitim ljudima. Budim se iscrpljena😔. Ta devojka naravno da ide u emisije i priča sve i svašta. Anita nije pola priznala - rekla je Matora.

Matora je rekla i da ona misli da Anita jeste slala Matei slike, ali da nije sigurna da Matea ima dokaze.

Više pogledajte u videu:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs