Evo ko će biti u izolaciji narednih 7 dana 🤔

Marko Đedović kojeg je za novog vođu imenovala Vesna Ćuruvija odabrao je sinoć svoje potrčke za sledeću nedelju, kao i omiljenu osobu.

Đedovićev izbor za potrčke pao je na Bojanu Pavlović i Anitu Tomić:

- Bojana je rekla na početku da ju je Anita muvala, nakon toga je dok je Anita bila u dobrim odnosima sa Matorom govorila da to nije istina. To je istina koju je Bojana negirala, a Anita joj je to vrlo lako oprostila - rekao je Marko.

Foto: Printscreen YouTube/ Zadruga Official

Đedović je zatim rekao kako je i Anita izjavila da je mnogo puta proveravala da li pored Matore voli nekog drugog, pa je ovo idealna prilika da se vole.

Milan Milošević je pitao Anitu da li je iznenađena:

- Nemam šta da kažem, niti me zanima. Očekivala sam da će me Marko zbog Jovane namerno staviti sa nekim, sad da li je to Zola ili Bojana, očekivala sam svakako. Tamo ću spavati, ali neću pričati ni sa kim - rekla je Anita.

Foto: Printscreen YouTube/ Zadruga Official

Bojana je veoma kratko rekla da ona nije očekivala i da je Anita ne zanima u tom smislu.

Foto: Printscreen YouTube/ Zadruga Official

Za omiljenu osobu izabrana je Matora koja je odmah prokomentarisala Bojanin i Anitin odnos:

- Između njih dve ne postoji loša energija, mislim da je to Anita napumpala da ja ne bih pomislila da postoji nešto sa Bojanom. Da li je bilo muvanja ili ne više verujem Bojani da je bilo nekog peckanja. Bilo mi je to čudno, jer sam čula da Bojana ima nekoga napolju - rekla je Matora.

Foto: Printscreen YouTube/ Zadruga Official

Bojana je rekla da želi da veruje da Anita stvarno voli Matoru i da bi volela da se njih dve pomire, a da li će Anita biti ovde sa nekim nju uopšte ne zanima.

Više pogledajte u videu:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs