Dobili i specijalan poklon 🎁

Miksi i Zola danas slave poseban dan! 😍 Naime, fanovi su popularnom rijaliti paru poslali poklon za 5 godina veze! 😎 Iako Miksi i Zola nisu bas svih ovih 5 godina proveli zajedno, već su vezu prekidali, danas su im svi čestitali, a jedna od učesnica se zbunila i pomislila da se slavi rođendan Miljaninog sina, pa joj kazala: Miksi, srećan rođendan tvom sinu! 😃

Foto: Printscreen Twitter

- Srećan ti sinu rođendan - rekla je Irina. 😃

- Ne bre sinu rođendan, jesi normalna - rekla je Miksi kroz smeh i dodala:

- Pet godina otkako smo Zola i ja zajedno. 😃

Miksi je donela Zoli u sobu poklon koji su dobili od fanova. Oni su podelili tortu od čokoladica, a uz nju su dobili balon u obliku broja 5 i čestitku u kojoj je pisalo sledeće 👇:

- Samo tako! Verujte u vas, budite jedno drugom oslonac. Rešavajte sve pričom i podržite jedno drugom u vašim planovima...Miksi i Zola prošlo je pet godina od kako ste shvatili vašu neraskidivu vezu, samo vi možete da se ne čujete i ne vidite, a da se naredni put kada se vidite oseti vaša energija i emocija. Samo vi možete da se posvađate češće, a da naredne sekunde sedite u najvećoj ljubavi, kao da se ništa nije desilo. Čemu onda te svađe i ružni detalji?! Niko se ne divi tome. Lepo rešite sve razgovorom. Imajte strpljenja oboje. Zašto ne biste voleli da se pokazujete iz tog ugla?! Vodite ljubav, a ne rat! Budite zdravi, pametni, podrška jedno drugom i vodite ljubav - čitao je Janjuš, kako prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: K.Đ.