Matea: Bilo je govora o tome da se vidimo u stanu u kom živi s Matorom! 😯

Tokom sinoćne večeri gledaoci televizije Pink mogli su pratiti emisiju Pitanja novinara koja se svakog petka emituje u večernjim časovima. 📺 Voditeljka Ana Radulović sinoć je ugostila popularnu tiktokerku Mateu Car. 👇

Matea je sinoć gledaocima otkrila da se dopisivala sa Anitom čak i na dan venčanja sa Matorom koje se desilo u julu mesecu ove godine.

- Da li imaš nameru da rasturiš brak nečiji brak - upitala je voditeljka.

- Ne, nikada mi nije bila namera da rasturim blo čiji brak - kazala je Matea.

- Dosta se pričalo o Anitinim i tvojim prepiskama. Da li si se ti ikada čula sa Matorom - upitala je voditeljka.

- Ja sam podržala LGBT par, odnosno i njih dve, jer sam i sama pripadnik. Kad su snimale lajv, ja sam ostavila komentar podrške, a Anita je rekla: Matora, pozdravila te je Matea. Posle toga mi se Anita javila i opet mi se zahvalila na podršci. To je bilo pre njihove svadbe, a ja sam tad žvela sa tadašnjom devojkom, ali nismo bile zajedno. Ovo govorim, samo zbog svog obraza, da ne bude da sam i ja švrljala sa strane. Posle te poruke, kreću one koje su malo drugačijeg sadržaja. Ona je slala neke smajliće koji se oblizuju. Ona ne može da pobegne od toga. Ona mi je slala eksplicitne fotografije, ali neću da ih izbacujujem, jer je majka maloletnog deteta. Samo ću da kažem da znam kako im kupatilo izgleda - kazala je Matea.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Je l' to razlog zbog čega je Anita sinoć ćutala tokom Matorinog izlaganja, prilikom čega te je pljuvala i govorila da veruje Aniti - upitala je voditeljka.

- Jeste. Svi znamo kako se Anita ponašala ranije, odnosno u Zadruzi 6. Ja sve poruke u svom telefonu imam - kazala je Matea, kako prenosi Pink.rs.

- Da li je Anita pokušala da razgovara s tobom pre svadbe - upitala je novinarka.

- Nas dve smo se čule, ali se nismo videle. Bilo je govora o tome da se vidimo u stanu u kom živi s Matorom, kad Matora ode u Japan. Ja sam rekla da ne želim da se vidim sa njom u tom stanu. Ja sam želela da se vidim sa njom, ali ne u tom stanu - kazala je Matea.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.