Nikad iskrenije nominacije😲

Voditeljka Ana Radulović je odmah nakon što su učesnici Elite završili sa glasanjem, saopštili da su stanari Bele kuće večeras za izbacivanje izglasali Anđelu Šparavalo.

Prethodno ju je Aneli ovako komentarisala. Ona nije imala lepu reč ni za Bojanu:

Počeću od Anđele. Užasna osoba, bezobrazna, nezahvalna, ostaće sama ovde u rijalitiju. Nijednu pozitivnu osobinu nema. Bojana, loša, loša, preloša, Bojana mi je broj jedan razočarenje. Mislila sam da će se drugačije ponašati, ponaša se ovde kao neki kriminalac, hoće da bude nešto što nije. Anđelu šaljem, ostavljam Bojanu.

Njoj će se u izolaciji večeras pridružiti i Irina 2 Hot, koju su izglasali Odabrani:

Izvor: youtube/@ZadrugaOfficialChannel

Za Anđelu su glasali i Marko Đedović, Janjuš i Matora. Ona je rekla:

Nemam nikakav osećaj. Ne družimo se. Najgore je kada si prema nekome ravnodušan, a prema njoj sam totalno ravnodušna. Ne volim kada negde osetim, ne da mi žele loše, ali nemamo nikakvu komunikaciju...Ima nešto što je Nenad rekao u prošloj sezoni, a to je: "Japajac". Bojana je neko ko počne rečenicu skoro svaku sa: "Ja sam...". Pusti da ljudi pričaju o tebi, sa njene strane imam poštovanje, uzajamno je. Drago mi je što se nije umešala u konflikt sa Miljanom, iako je Miljana pokušala nešto. Zadržaću Bojanu, šaljem Anđelu.

Poduži govor je održao i Lepi Mića:

Ova nominacija je intresantna, jer njih dve potiču iz mesta na koja sam ja ponosan, Orašac i Aranđelovac. Prema Anđeli sam bio kao otac, šta god da je trebalo, bio sam tu za nju. Ona je meni vratila to na najbezobrazniji način, vodila je Slađine bitke i sada je došla da je svi gledaju kroz Slađu, da je njen potrčko, njena dvojnica i da izađe na binu na "Elitoviziji" i pokaže ono što je pokazala. Devojka koja se bavi animacijom dece, pokaže pi**u na bini, to je lakrdija! Draga Anđela, javni život je mnogo zaje**n...Mislim da ništa nisi pokazala, pokazala si jedno poltronstvo i da si drčna. Nije odgovor da se uđe u neku svađu, nego da svojim odnosom prema okruženju da pokažeš da dolaziš iz čestite porodice. Ako ti je majka rekla da su ovde aždaje, treba da budeš aždaja koja će sve da ih pojede, a tebe je aždaja pojela. Ti si najgora sine! Tebe ovde vežu za dva dana za najpodlije psovke koje si rekla Aneli i Janjušu, je l' to radi devojka koja se bavi animacijom dece?! Ona upravo pokazuje koliko je izgubila osećaj za realnošću...Ona je neko ko pokazuje pi**u na bini, a vaspitava decu, kao: "Ringe, ringe, raja..." a ovamo pi**u pokazuje. Ti imaš glavu lisice, lisica je inteligentna, a ti si loša kopija lisice! Neću dalje da te diram, bilo bi ti jako bolno, ovo ti je jedna vaspitna mera. Da bi Slađi pop**ila ku**c, rekla meni: "Šta imaš protiv Slađe?".

Izvor: youtube/@ZadrugaOfficialChannel

Voditeljka je za sam kraj ostavila Bebicu, kao ovonedeljnog vođu. On je rekao:

Izabrao sam dva ološa da ih pošaljem tamo gde treba. Ostalo je isto kao i na podeli budžeta što se tiče Bojane. Nisam se nadao da si Anđela biti toliko glupa, Slađa je od tebe napravila ozbiljnu dro**etinu, a izolaciju ću poslati Bojanu naravno.

Izvor: youtube/@ZadrugaOfficialChannel

Odabrani su nominomivali Irinu 2 HOT, a publika Bogdana Ilića poznatijeg kao Kibo.

youtube/@ZadrugaOfficialChannel

Autor: pink.rs/redportal.rs