Maja i Stanija došle da se suoče sa bivšima

Rijaliti zvezda Maja Marinković sinoć je u okviru emisije Pitanja gledalaca gostovala kod Dušice Javoljević u studiju televizije Pink gde je govorila o Filipu Caru i odnosu koji ima sa njim!

Maja je Cara pozvala da se javno suoče, a ne da joj piše samo preko poruka! 🤷‍♀️

- Majo, da li te je Car zvao da dođeš kod njega u Crikvenicu, ili se sad opet okrenuo Aleks - upitala je voditeljka.

- On je jedan mali miš. Sklonio se on od svega, nakon završetka Zadruge, a sa ženama može samo da se svađa. Ja sam izuzetak, jer argumente protiv mene nema, ne zna kako da izađe na kraj. On se kleo da nikad neće biti sa mnom, pa je svaki put prekršio reč. Ako je sa Aleks bio srećan, što je opet mene zvao?! Ako sam ja sve najgore, onda ne vidim čemu sve to. Hrabar je samo preko poruka, a kad treba da se suoči sa mnom, nema ga nigde. On me je zvao posle rođendana, nakon kog se probudio pored neke devojke, dok je Aleksandra kod kuće plakala i čekala drugaricu da dođe po nju i vozi je za Beograd - istakla je Maja.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Svi znamo njegovu narav. On se okrene od jedne žene, pa ode drugoj. Bilo bi divno da to ne radi sada kad čega dete sa Aleks, ali je istina da smo mu svi poverovali da se promenio - rekla je Dušica.

- Divno je ako sama odluči da se bori za to dete. Moje lično muišljenje je da će mu se vratiti, jer nema nikakav karakter. Ako mu oprosti, biće njegov čiviluk. Ni ja nisam bezgrešna, ali postoji neka granica - rekla je Maja.

- Imaš li ti emocije prema njemu - upitala je Dušica.

- Kad nekog precrtam to je to. Ne mogu da kažem da ga volim, ali je on bio uz mene kad mi je bilo najteže, ali isto tako je rekao najgore stvari za mene, koje su me povredile. Ja mu nisam nikad ostala dužna, ali nikad prva nisam započinjala. On je svaku devojku vređao. Možda postoje emocije, ali se nikad više ne bih vratila u taj odnos. Kad sam rekla da se ne bih vratila u Crikvenicu, on je ljubomorisao. Shvatila sam da se on nikada neće promeniti. Svakoj će raditi isto. Ako već radi na detetu sa Aleks, ona zatrudni, a ti opet po starom, kakva si ti osoba?! Možda je dcevojka zakačila slučjno, ne znam šta da kažem - rekla je Maja, kako prenosi Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

- Njih veže neko ludilo. Sećam se kad sam joj rekla pred ulazak u prošlu sezonu da se Cara kloni, ona e ušla sa tim stavom, a posle par sati je završila sa njim - dodala je Melina.

- Ja Maji želim da nađe neku veliku ljubav, koja se ne vezuje za Janjuša i Cara. Prisutna je iskra prema Filipu, a ja ne znam koliko bi se suzdržala da ne uradiš nešto, kada bi ga videla - dodala je novinarka.

- Suludo je da ja kažem nikad, ali sam shvatila neke stvari. Smao želim fer-plej i da se ovo ne nastavlja. Ljudi su me upoznali kroz par godina, znaju kakva sam i kakav sam čovek - kazala je Maja.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.