Mina: Žao mi je što uvek naleti na pogrešne ljude. Biće šokirana kad ovo bude čula! 💔

Voditeljka Anastasija Buđić sinoć je u emisiji Pitam za druga na RED TV-u ugostila nekadašnju rijaliti učesnicu Minu Vrbaški koja je uživo u emisiji otkrila da se Ša tajno razveo od Vanje, o čemu možete čitati u tekstu ispod 👇, kao i da je Anita pre braka sa Matorom, ali i nakon njihovog venčanja navodno slala nage fotografije jednoj devojci! 😯👇

- Za vreme reklama sam pokazala Anastasiji slike koje je jedna osoba dobila od Anite pre svadbe sa Matorom, ali i nakon toga. U pitanju je jedna devojka. Anita joj je poslala obnažene slike, na kojima se jasno vidi sve. Ona joj je rekla da ima razlog zbog čega je sa Matorom u braku i kad se to bude okončalo, da će sa njom započeti nešto novo. Žao mi je Matore, mislila sam da je Anita dobra, ali posle ovoga ne. Želela bih samo da je osvestim i dokažem joj kakva je. Anita je rekla toj devojci da je njen brak zavaravanje. Svi znamo da je Matora pravi džek, kako se ponaša prema ljudima. Žao mi je što uvek naleti na pogrešne ljude. Biće šokirana kad ovo bude čula - istakla je Mina.

Foto: Instagram.com / @matora23

Podsećamo, Anita i Matora venčale su se ovog jula u Crnoj Gori! Venčanje je bilo veoma romantično, a Anita je tada uzela Matorino prezime.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.