Otkrio kada će se tačno povući 👇

Pevač i dugogodišnji rijaliti učesnik Miroslav Pržulj, u javnosti poznatiji kao Lepi Mića, najavio je kraj svoje rijaliti karijere! Lepi Mića je već nakon Zadruge 6 najavio povlačenje iz javnosti, a sada je otkrio i kada će se to tačno desiti! 🧐

Naime, kako je bio u svih 6 sezona popularnog rijalitija Zadruga, Lepi Mića je za Blic kazao kako će mu Zadruga 7 - Elita biti navodno poslednja u kojoj će učestvovati, a nakon nje ide u zasluženu penziju!

- Ovo će biti moj kraj, Zadruga 7 ulazim, a posle toga, novi rijaliti ne, želim još ovo da ispoštujem. Glupo bi bilo da ne uđem. Za godinu dana ću u penziju, dovoljno od mene što se tiče javnog života. Žao mi je samo što sam pevanje prekinuo - rekao je Mića za pomenuti medij nakon izlaska iz Zadruge 6, kako prenosi Telegraf.rs.

Lepi Mića još uvek nije zvanično predstavljen kao takmičar Zadruge 7, te se ne može tvrditi da će sigurno ući u novu sezonu pomenutog rijalitija.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Za sada su od strane produkcije zvanično otkrivena 3 takmičara za novu sezonu, a to su Milena Kačavenda, Marko Đedović i mlada devojka Vanja iz Šapca.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.