Ina i Zola bili su zajedno na početku Zadruge 6 📺

Rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola sinoć je gostovao u emisiji Narod pita na televiziji Pink. Zola je tokom svog gostovanja najviše govorio o bivšoj zadrugarki Ini Rajzinger, koja se pre nekoliko dana porodila, a određenim zadrugarima govorila je da je otac njenog deteta Zola.

Zola i Ina bili su zajedno na početku Zadruge 6, ona je tokom novembra radila dva testa za trudnoću u Beloj kući, a oba testa su tada bila negativna.

- Zola treba odmah nakon emisije da ode za Beč i da uradi test, kako bi priznao dete - glasio je tvit koji je pročitala voditeljka Ivana Šopić, kako prenosi Pink.rs.

- Kad bi ona htela da mi kaže gde se nalazi, ja bih to i uradio. Moj naredni korak je da tražim DNK analizu. Moram da uradim to zbog sebe i svoje savesti - istakao je Zola.

- Jako je čudna. Možda je tako jer živi u Beču, pa nije sličan mentalitet našem, ali mi ništa nije odavalo takav utusak da je ona u drugom stanju kad smo se videli - rekao je Terza, koji se takođe nalazio sa Zolom u studiju.

- Ne znam šta joj znači da me uverava kako ja nisam otac, a da mi sa drugih strana dolazi informacija kako jesam i kako im je rekla nešto drugo - kazao je Zola.

Detaljnije u videu ispod 👇 :

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.