Aca otkrio detalje dok je Ana sedela pored njega tokom Instagram lajva 📳

Drugoplasirana takmičarka Zadruge 6 Ana Ćurčić pre dve večeri u emisiji Narod pita, koja se emituje na televiziji Pink, otkrila je da je obnovila romansu sa nekadašnjim partnerom Acom Bulićem! 🥰

Ana je ovim priznanjem "digla prašinu" u medijima, a sada se zajedno sa Acom uključila uživo putem Instagrama i svojim pratiocima odgovarala na pitanja od kojih se jedno ticalo Acine bivše devojke.

Po izlasku iz rijalitija Ana je govorila da Aca ima devojku, te da su oni samo prijatelji, međutim, situacija se ubrzo promenila, a Aca je otkrio šta se desilo sa devojkom koju je pominjao. 🤷‍♀️

- Nemam ženu. Ja sam sve moje veze završio, slobodan sam čovek. Imao sam devojku sedam godina, zvala se isto Ana, divna je osoba. U kontaktu sam sa njom, dobro funkcionišemo, nema nikakve mržnje - rekao je Aca Bulić, a Ana je u tom trenutku ćutala i spustila glavu, kako prenosi Telegraf.rs, a onda se dotakao i svog odnosa sa Aninom kumom Milenom Kačavendom!

- Što se kume tiče isto je sve u redu, u dobrim smo odnosima. Ona se sa mnom borila koliko je znala i umela. Svašta smo prošli zajedno dok smo čekali da Ana izađe iz Zadruge - rekao je Aca, a Ana je dodala pozdrave i poručila kumi da je voli.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.