Haos u Beloj kući u protekloj noći

Noć iza nas obeležila je emisija Pitanja novinara, zajedno sa voditeljima, Dušicom Jakovljević i Darkom Tanasijevićem. Zadrugari su odgovarali na brojna pitanja koja su izazvala velike turbulencije u kući.

Darko Tanasijević je emisiju započeo pitanjem za Zvezdana Slavnića.

- Pretpostavljam da njen ulazak, pa potom i informacije o sebi osećaš kao vrstu izdaje - rekoa je Darko.

- Doživljavam ga kao samoubistvo. To je jedina stvar u koju bih se kladio da ne bi ušla, kao što bih i svoj život stavio da nbe bi rekla šta je rekla, ali videćemo dokle će da ide. Moj plač, vrisak, bes i bol su pokazatelj koliko me je zabolelo. Svestan sam šta sam uradio i koliko je boli, a još sam svesniji kad je ovde pored mene - rekao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su tokom večeri nastavili svoj sukob oko kocke.

- Zašta te ja cinkarim ovde? - pitala je Ana

- Ja ne mogu, stavrno. Ona mi kaže da ja upletem ljude koje ne mogu. Pričam o stvarima koje bih rado rekao da nisam cinkaroš. Šta glumiš pi*ko jedna lažljiva - vikao je Zvezdan.

Ana Ćurčić iznela detalje zajedničkog odlaska u kockarnicu. Govorila o strahu koji je proživela sa Zvezdanom Slavnićem.

- Ja sam sedela i molila Boga i trošila vreme da preživim jutro kako ćeš ti izaći. Ko ti je čuvao novac po koji si došao posle tri sata da prokockaš. Ne uvlači me u smrdljivu kocku - rekla je Ana.

- Nisma rekao da je kockar već da voli da se kocka. Jeste kockala za sitne pare kad je sama išla po ruletima, a išla je sigurno. Ja sam ovde igrao 2 puta za svoje pare. Meni je velika stavr ovde bila da se ne napijem i ne sednem za rulet, to su dve velike stvari za mene - rekao je Zvezdan.

Pogledajte detaljnije:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: pink.rs