Ermina: Sad treba da se sažalimo što se p*caju sa oženjenim muškarcima!

Tokom sinoćne večeri u Beloj kući potegla se tema trudnoće jer Sanja Stanković sumnja da je u drugom stanju sa Filipom Carem. Rialda je tokom komentarisanja Sanjine situacije otkrila da je i ona bila trudna i abortirala, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod, a nakon nje još jedna zadrugarka počela je svoju ispovest.

Naime, Milan Milošević primetio je da je Aleksandra Nikolić zaplakala kada se povela tema o abortusu zbog čega ju je podigao da objasni svoje ponašanje. Tom prilikom Aleksandra je počela svoju ispovest i otkrila da je bila trudna sa oženjenim čovekom koji ju je naterao da abortira.

Foto: Printscreen YouTube

- Ne mogu da pričam o tome, stvarno, ne mogu. Pre dve godine je to bilo. Upoznala sam jednog dečka i ušli smo u neku vezu, zaljubili smo se i ostala sam trudna sa njim. Ja sam kasnije saznala da on ima ženu, ali tada nisam znala. Ugojila sam se, bila sam natečena, imala sam promene ponašanja, drugo stanje je. Nisam tada znala da sam trudna. Kada sam test uradila, ja sam njemu rekla da je pozitivan. On je meni rekao da moram da abortiram, rekao mi je u poruci: "Moraš da makneš to!". Ja sam tada radila u jednom lokalu, tu sam ga upoznala, bio je tada u bekstvu, imao je problema sa zakonom, ja sam abortirala, bila sam sama, mama nije znala za to, ja sam bila sama u hotelu. Mislim da ću se zbog toga kajati uvek, ali stvarno nisam imala izbora. Majka mi je bila bolesna, nisam imala novca, njega to nije zanimalo, on je imao ženu, saznala sam da nisam bila jedina sa kojom je varao ženu. Javio mi se nakon toga, prošlo je par dana, mi smo se i videli. Njemu je to bilo kao da je nešto normalno, kasnije sam saznala da je još jedna devojka ostala trudna sa njim. Najgore od svega mi je bilo što on nije bilo pored mene, odmah nakon par dana sam morala da krenem da radim. Nisam mogla očima da ga gledam. To je nešto što me je najviše bolelo u životu - ispričala je Aleksandra, a potom je Ermina počela sa izlaganjem i pritom nije štedela zadrugarku:

- Sad treba da se sažalimo što se p*caju sa oženjenim muškarcima, pričajte malo, upoznajte se, pa se onda je*ite! Nije mi žao - vikala je Ermina, prenosi Pink.rs.

Autor: redportal.rs

#Rialda

#Sanja Stanković

#Zadruga 4

#abortus

#aleksandra nikolić