Miljaninim roditeljima životi ugroženi, plaše se da joj kažu jer će doživeti nervni slom.

Marija Siniša Kulić trenutno prolaze pakao i svaki dan su u bolnici.

Kako je Marija objasnila za Star, oni navodno moraju da kriju od ćerke Miljane da su im životi navodno ugroženi kako ona ne bi doživela nervni slom, a njih dvoje se bore kako znaju i umeju da se spasu. Zbog toga se ovih dana u Nišu odvija velika drama jer Marija mora na hitnu operaciju pošto lekari sumnjaju da ima tumor limfne žlezde.

Naime, njene ćerke Ana i Tijana navodno su van sebe od straha, ali će sada morati da čuvaju sestrića Željka kada Marija ode na operaciju. Da zlo bude veće, i Siniša je loše zdravstveno, pa je uplašena Marija otkrila šta se sve dešava u njihovoj kući.

Foto: Pink.rs/N. VUJIČIĆ

– Non-stop sam sa Sinišom po lekarima. On je sada pod jakom terapijom, nadam se da će biti u redu kada se ciklus terapije završi. Još uvek smo u neizvesnosti kako će on sve to podneti. Teško mu je, pogotovo što ne može dugo da priča, nema glasa, a ni snage. Svi pitaju kada ću u Zadrugu, a ja moram da vodim Sinišu na terapije i da sredim svoje zdravlje jer su mi hitno zakazali operaciju – rekla je Marija za gorepomenuti magazin i objasnila šta se sa njom dešava:

– Sada u četvrtak imam zakazanu operaciju, pa ćemo videti posle kakvi će biti rezultati histopatologije. Radila sam biopsiju štitne žlezde i dobila sam nalaz da je taj deo benigni. Međutim, limfna žlezda na vratu mi pravi problem, na biopsiji nije moglo da se vidi ništa iz tog uzorka, da li je maligno ili benigno jer mora u celosti da se odstrani ta žlezda – rekla je zabrinuta Marija, a Siniša nije imao snage ni reč da izusti.

Najteže od svega im pada što Miljana ne sme da sazna šta se dešava, jer bi sigurno doživela nervni slom, pa će od nje još neko vreme morati da kriju svoje zdravstvene probleme.

Autor: redportal.rs

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#ZADRUGA