Terzin brat otkrio da su se lepo slagali dok su bili napolju 👇

U sinoć emitovanoj emisiji Pitam za druga na Red TV-u, voditeljka Anastasija Buđić ugostila je Miloša, brata Borislava Terzića Terze, koji je otvoreno govorio o odnosu između Terze i Milice Veličković nakon njihovog izlaska iz rijalitija Elita 7. Miloš je otkrio i u kakvim su odnosima njegova porodica, posebno njihov otac, i Milica. 🧐

On je potvrdio Terzine reči da njihov otac nije podržavao vezu sa Milicom, odbijajući da je upozna zbog njenog ponašanja u rijalitiju, koje je, prema njegovom mišljenju, bilo u suprotnosti sa vrednostima u kojima je odrastao u patrijarhalnoj porodici.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga

Ipak, kako je Miloš naveo, nakon pritiska koji su na njega vršili Terza, on sam, kao i ostala familija koja je zavolela Milicu, je popustio, ne zbog same veze, već zbog deteta koje Milica očekuje. 👇

- Njihov dogovor je bio da žive on kući, a ona kod majke i da budu okej... Sve je to bilo okej, išli su u Bosnu zajedno, na proslave, ona je većinu familije upoznala kroz ta naša druženja, osim oca. Svi su je prihvatili lepo - rekao je Terzin brat.

- Meni je bila totalno drugačija nego unutra, meni se njeno ponašanje svidelo, ona je bila stvarno okej, nije bilo vulgarnosti, psovke nisam čuo - dodao je Miloš.

Miloš je takođe otkrio da je Terza, pre ulaska u rijaliti, zatražio od oca i brata da brinu o Milici i pomognu joj u sređivanju stana, jer su planirali da po njegovom izlasku iz rijalitija zajedno žive u delu kuće koji pripada Terzi. Međutim, kako stvari stoje, do toga verovatno neće doći, jer je Terza već trećeg dana u rijalitiju započeo vezu sa Sofijom Janićijević.

Foto: Printscreen YouTube / Pink.rs

- Prihvatili smo je svi sem oca. On je čovek koji je sa Kosova, patrijarhalan, preko nekih stvari nije mogao da pređe. Međutim, kako je to druženje teklo, svi su mu govorili lepo o njoj... Noći sam provodio sa ocem na terasi pričajući o njima - rekao je Miloš i dodao da je na njegov rođendan, 5. septembra, Terza zamolio brata i oca da se nađu Milici dok je on u rijalitiju, te da počnu sa sređivanjem njegovog dela kuće u kojem je trebalo da živi sa Milicom kada izađe iz Elite.

- Dok sam ja unutra povedite računa o njoj, budite uz nju, ćale, vidi ako možeš dok sam unutra da nam radiš taj stan - plačuči je govorio Terza to veče, kako je ispričao njegov brat.

- Oni su se upoznali kod ujaka kad je osveštavao kuću i pravio rođendan sinu, posle mesec dana od njihovog izlaska - dodao je Terzin brat i rekao da je otac prihvatio Milicu zbog deteta.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: K.Đ.