Milica skinula verenički prsten 💍

U nedavno emitovanoj emisiji Pitam za druga na Red TV-u, voditelj i novinar Jovan Ilić ugostio je bivšeg učesnika rijalitija Elite 7 Nemanju Gačića, koji je izneo svoja mišljenja o odnosima iz aktuelne sezone Elite 8. Gačić je govorio o vezi između Terze i Milice Veličković, ali i o Terzinom flertu sa Sofijom, jednom od novih učesnica. 👇

Nemanja se prisetio situacije iz prošle sezone Elite, kada Milicu njen tadašnji partner Terza nije odbranio, iako je govorio da hoće. Kako tvrdi Gačić, Milicu su tada više branili on i drugi učesnici, dok je Terza ostao po strani.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Terza otvoreno flertuje sa Sofijom, iako zna da Milica kod kuće čeka njihovo dete, komentarisali su Nemanja i Jovan u emisiji. Iako flert nije prešao u konkretnu akciju, Nemanja ističe da je Terzino ponašanje javno i da je i više nego opravdan razlog za Miličinu ljutnju, te da je ona jako loše zbog ove situacije.

Podsećamo, Milica i Terza su se verili neposredno pre njegovog ulaska u Elitu 8, a samo nekoliko dana nakon početka rijalitija, Terza je započeo flert sa Sofijom, zbog čega je Milica nedavno javno raskinula sa Terzom u emisiji i skinula verenički prsten.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.