Objašnjavao njegov poimanje odnosa u Narod pita

U toku je emisija Narod Pita. Večerašnja voditeljka Ana Radulović ugostila je Marka Janjuševića Janjuša i Marka Đedovića.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga

U program se uključio gledalac Milan i pitao Janjuša:

Seti se situacije kad se Aneli suočavala sa Stanijom, ti si prvi ustao da braniš Aneli a dok je imala razgovor ti si sa Jovanom imao intiman odnos, da li je to u redu? -pitao je gledalac..

Kako mislite intiman odnos, mi tada nismo bili u vezi, samo smo se muvali. Ja se napolju muvam sa dosta njih i ne ljuti se ni jedna, sve znaju da se muvamo međusobno, uhvatim neku za si*u nekad i to je skroz normalno. Ja kad sam u vezi onda sam veran -rekao je Janjuš.

Foto: Printscreen YouTube/ZADRUGA

Janjuš je onda nastavio svoje izlaganje o vernosti u braku i vezama. 🤔

Kad sam u vezi ja ne varam, dok sam bio u braku onda sam varao ali kad sam u vezi onda ne varam. U braku je sasvim normalno varati, dal bi vi mogli svaki dan da jedete pasulj isto tako ne možeš stalno jednu ženu da okusiš. Vi ne možete da verujete da ja svakoj govorim da je volim, sa jednom devojkom sam se dopisivao 3 dana i odma sam joj rekao da je volim -rekao je Janjuš.

Jedan gledalac ga je i upitao da li je više voleo Aneli ili Maju.

Aneli sam više voleo, ona mi je tako bila simpatična uf. Ja ako bih ušao u rijaliti to bi bilo kasnije a ona će već naći princa na belom konju, znaš koja će to armija da bude -rekao je Janjuš.

Kasnije se i osvrnuo na Uroša Stanića i rekao kako mu je žao što ga je neko udario i naglasio da je on duša ozbiljna. Nadao se da su napadača uhapsili i prebili u zatvoru.

Ceo snimak možete pogledati u linku ispod. 👇🏻

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: Pink.rs/redportal.rs