Pobedu u Eliti, megalomanskom projektu TV Pink, u ovoj sezoni rijalitija odnela je Anita Stanojlović, sa ubedljivih 44,7 odsto glasova, dok je drugoplasirana Aneli Ahmić imala 17, 5 odsto glasova. 1️⃣🎉2️⃣🎊

Nenad Aleksić Ša, reper i učesnik rijalitija, zauzeo je visoku 14. poziciju u superfinalnoj noći, a po izlasku kod voditelja Darka Tanasijevića i Ivane Šopić u otvorenom studiju upao je u okršaj sa porodicom svoje devojke Mione Jovanović.

Naime, Ša je imao žestok verbalni okršaj sa Mioninom mamom Danijelom, bakom Milicom, ocem, ali i bratom, a u zaključku je rekao da će Miona otići sa njim u Zemun, a ne kod njene porodice u Kragujevac, i da će to oni videti tu noć.

Miona je zauzela visoko 8. mesto u superfinalu, a ekipa Pink.rs ju je odmah po završetku upitala da otkrije gde ona ide na kraju, kod porodice ili kod Ša, na šta je ona rekla:

IZVOR: YT / Pink.rs

- 80 procenata idem kod Ša, stvari ću neke poslati za Kragujevac, neke ću kod Ša. Sutra me on vozi za Kragujevac da uzmem telefon i da pričam sa mojima i tako. Mislim da idem kod Ša, iznervirali su me večeras, malo sam se razočarala. Nije mi se svideo taj postupak nedonošenja telefona, napinjanje: Javi se roditeljima Stanislavovim, nije mi se svidelo što nisam dobila haljinu za finale. Umesto da mi se obraduju, oni meni pričaju o nekim stvarima, a ne da budu srećni što me vide posle 8 meseci. Ne znam, iznervirali su me - rekla je Miona za Pink.rs.

Nedugo nakon toga, Miona je donela odluku da ode kod Aleksića, a u nastavku ih možete videti zajedno u njegovim kolima. 👇👇

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: REDPORTAL.RS