Veliki problem bio je i alkohol 😏

Voditeljka Anastasija Buđić u studiju RED TV-a sinoć je razgovarala sa prijateljima Ivana i Jelene Marinković, među kojima se našla njihova zajednička prijateljica, kao i Ivanov venčani kum Gera. 📺

Gera nije krio koliko je iznenađen situacijom koja se odvila proteklih dana između Jelene i Ivana, te istakao da je i ranije bilo problema među njima, ali nikada tako ozbiljnih.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Kao i Izabela, Jelenina i Ivanova prijateljica, i Gera je naglasio da je Jelena jako želela da dobije bebu sa Ivanom, što je on nekako odlagao. Kada je odlučio da uđe u rijaliti, Jelena je želela da rade na bebi, ali su planove o proširenju porodice ostavili nakon što izađu iz rijalitija.

- Ne mogu da prihvatim da on nije hteo decu, sa mnom je razgovarao, tako bi žarko želeo... Ja kažem, sa onom Miljanom si dobio dete za 3 minuta, ovde radiš 6 godina, jesi ti normalan, idi se pregledaj... Ali je za to ostavljeno vreme kada izađe iz rijalitija - rekao je Gera i dodao da je u njihovom braku veliki problem bio alkohol, što su uspeli da reše.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.