Par snimljen bez dece 🧐

Princ i princeza su posetili radnju nakon što su gledali kako se njihova deca bave sportom. Nasmejana i u šetnji sa suprugom, nova slika princeze od Velsa uveriće obožavaoce da se ona dobro oporavlja od operacije abdomena, javlja Daily Mail. 👇

Na slici koju je jedan čitalac snimio u subotu vide se Vilijam (41) i Kejt (42) kako posećuju prodavnicu farme u Vindzoru.

Ona izgleda zdravo, srećno i opušteno, nosi sopstvenu torbu za kupovinu i smejući se ćaska sa svojim mužem dok par izlazi iz prodavnice i vraća se u automobil, prema slici koju je objavio The Sun.

Sa njima nisu bili njihovo troje dece, princ Džordž (10), princeza Šarlot (8) i princ Luis (5).

Par je poslednjih nedelja bio duboko uznemiren spekulacijama na društvenim mrežama i tračevima o Kejtinom zdravlju i mestu gde se nalazi.

Izvori bliski paru rekli su da su smatrali da su te spekulacije veoma štetne i teške za rešavanje, ali su odlučni da se fokusiraju na ono što im je važno - porodicu i princezin oporavak.

Očekuje se da će nove slike i video, koji prikazuju par koji vodi normalan život, donekle smiriti mnoge glasine koje su zahvatile ljude širom sveta. 🤷‍♀️

Video je snimljen u subotu, u 12.43 časova.

Dotična osoba je rekla da su posetili prodavnicu da ubiju vreme dok su bili na putu da se sastanu sa nekim da bi kupili artikal sa Fejsbuka kada su prepoznali Vilijama i Kejt i bili iznenađeni koliko su srećno izgledali, kako prenosi Telegraf.rs.

IZVOR: X / @TheCrazySaguaro

Autor: Telegraf.rs / Redportal.rs