Snimci otkrili NEVEROVATNU ISTINU! 😲

Fotograf koji je primetio da se njegovi predmeti misteriozno pomeraju tokom noći, otkrio je da jedan marljiv glodar organizuje njegov radni prostor. Rodni Holbruk je primetio da se predmeti koje je ostavio van mesta, tokom noći misteriozno vraćaju tamo gde treba da stoje.

On je potom postavio kameru, kako bi snimio šta se dešava. Dobio je snimak koji mnogo podseća na animirani film Ratatuj u kome glodar potajno kuva. Povodom ovoga, on je rekao za BBC:

To traje već mesecima. Zovem ga Velški miš čistunac. Prvo sam primetio da neka hrana koju sam ostavljao pticama završava u nekim starim cipelama koje sam čuvao u šupi, pa sam postavio kameru.

Snimci su pokazali kako naizgled savestan glodar skuplja klinove, čepove, matice i vijke i stavlja ih u poslužavnik na Holbrukovom radnom stolu. Holbruk je potom napravio eksperiment, ostavljajući različite predmete, kako bi video da li miš može da ih podigne, ali stvorenje nije bilo uznemireno i čak je viđeno kako nosi kablovske vezice.

Nisam mogao da verujem da vidim da miš čisti. Razne stvari je stavio u kutiju komadiće plastike, navrtke i vijke. Sada se više ne trudim da sređujem, jer znam da će on to uraditi. Sve što ostavim izvan kutije, ujutru nađem na mestu. U 99 od 100 slučajeva, miš se pobrinuo za to.

Slično se dogodilo i 2019. godine, kada se na internetu pojavio video miša koji skuplja stvari po šupi. Stiv Mekirs je rekao novinarima da je mislio da "ludi" kada su se šrafovi i metalni predmeti stalno pojavljivali u kutiji sa hranom za ptice. Postavio je kameru i snimio kako miš stavlja šrafove i druge metalne predmete u kutiju.

Izvor: Youtube/@tchesney

Autor: redportal.rs